

CLEMENTS HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE 2022 - 2023

Period	Time	Instruction	
1 st	7:30AM — 8:20 AM (Morning pledges)	(50 mins.)	
2 nd	8:25AM – 9:15AM	(50 mins.)	
3 rd	9:20AM — 10:15AM (5-minute announcements/attendance)	(55 mins.)	
4 th	10:20AM - 11:10AM	(50 mins.)	
5 th	<u>"A"/1st Lunch</u> 11:10AM – 12:00PM	(50 mins.)	
	Class 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)	
	Class 11:15AM – 12:05PM	(50 mins.)	
	<u>"B"/2nd Lunch</u> 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)	
6 th	1:00PM - 1:50PM	(50 mins.)	
7 th	1:55PM - 2:45PM	(50 mins.)	

"A"/1ST	LUNCH	"B"/2ND LUNCH		
If you have 5 th period in these locations. Go to lunch first and then to class.		If you have 5 th period in these locations. Go to 5 th period class first and then to lunch.		
Go to lunch first and then to class.		Go to 5" period class first and then to lunch.		
English/ESL	ROTC	Athletics/PE/Health	Band, Choir, Orchestra	
Journalism	Social Studies	AG/Floral	CTE/Comp Sci/Engineer	
Math	Student Leadership	Fine Arts	Health Science	
World Languages	Special Ed	O-Lab	Prof Comm/Debate	
PM Reese Students		Science		

Attendance is required and will be taken in each course. Excessive absences may result in loss of course credit.